Vår höst- och vintermeny är en hyllning till den kalla årstiden, där vi låter säsongens smaker ta plats på tallriken. Vi använder oss av lokala råvaror och ingredienser som är som allra bäst under höst- och vintermånaderna.
Förrätter
Saltbakade gula & röda betor, rostad getostkräm, pumpa,
picklad silverlök, rostade pumpakärnor & krasse
Långbakade småtomater med herrgårdsost lagrad 32 månader,
basilikaemulsion, picklad rödlök & surdegskrutonger
Sojagravad fröyalax med koriandermajonnäs,
chili & ingefärspicklad morot, rostad sesamvinägrett med lime
samt wasabicrunch
Skaldjursröra med räkor & kräftor serveras med surdegskrutong,
stenbitsrom, rödlök, dill och citron
Örtmarinerat ankbröst, ingefärsglaze med hoisin,
picklad gulbeta med Pul Biber, sojamajonnäs & friterad purjolök
Varmrätter
Confiterad rotselleri, rostad vitlöksemulsion, belugalinser,
spenat, friterad ostronskivling & sojatapioka
Gårdsmärkt svensk kyckling, jordärtskockspuré,
rödvinsås, krispig pancetta, stekt svamp & örter
Kryddstekt lammrostbiff med bakad sötpotatis,
getostkräm med citron, stekt pärllök, mynta & granatäppelsky
Rimmad torskrygg med brynt kantarellsmör,
potatispuré smaksatt med tryffel, picklad fänkål & dill
Tournedos med svamp & potatisbakelse, balsamicosky,
tryffelmajonnäs, rosenkål, torkad tomat & örter
Desserter
Kanelbakade äpplen med rostat havre,
vispad vanilj och äpplechips
Vit chokladmousse med kolasås, lingon och
bakad mörk choklad
Lagerbladsinkokta plommon med
vispad punschgrädde & rostad kardemummakaka
Chokladbrownie med havtornskräm,
grädde smaksatt med dulce de leche & saltrostad mandel
Vår höst- och vintermeny serveras under oktober – mars