Skip to content

Höst & vintermeny, oktober – mars


Vår höst- och vintermeny är en hyllning till den kalla årstiden, där vi låter säsongens smaker ta plats på tallriken. Vi använder oss av lokala råvaror och ingredienser som är som allra bäst under höst- och vintermånaderna.

Förrätter

Saltbakade gula & röda betor, rostad getostkräm, pumpa,
picklad silverlök, rostade pumpakärnor & krasse

Långbakade småtomater med herrgårdsost lagrad 32 månader,
basilikaemulsion, picklad rödlök & surdegskrutonger

Sojagravad fröyalax med koriandermajonnäs,
chili & ingefärspicklad morot, rostad sesamvinägrett med lime
samt wasabicrunch

Skaldjursröra med räkor & kräftor serveras med surdegskrutong,
stenbitsrom, rödlök, dill och citron

Örtmarinerat ankbröst, ingefärsglaze med hoisin,
picklad gulbeta med Pul Biber, sojamajonnäs & friterad purjolök

Varmrätter

Confiterad rotselleri, rostad vitlöksemulsion, belugalinser,
spenat, friterad ostronskivling & sojatapioka

Gårdsmärkt svensk kyckling, jordärtskockspuré,
rödvinsås, krispig pancetta, stekt svamp & örter

Kryddstekt lammrostbiff med bakad sötpotatis,
getostkräm med citron, stekt pärllök, mynta & granatäppelsky

Rimmad torskrygg med brynt kantarellsmör,
potatispuré smaksatt med tryffel, picklad fänkål & dill

Tournedos med svamp & potatisbakelse, balsamicosky,
tryffelmajonnäs, rosenkål, torkad tomat & örter

Desserter

Kanelbakade äpplen med rostat havre,
vispad vanilj och äpplechips

Vit chokladmousse med kolasås, lingon och
bakad mörk choklad

Lagerbladsinkokta plommon med
vispad punschgrädde & rostad kardemummakaka

Chokladbrownie med havtornskräm,
grädde smaksatt med dulce de leche & saltrostad mandel

Vår höst- och vintermeny serveras under oktober – mars


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/brainweb/webapps/boraskongress.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499