Skip to content

Sommarmeny, april – september


Vår sommarmeny är en härlig samling av rätter som fångar smakerna och färgerna av säsongen. Utforska vår meny som passar perfekt för varma dagar!

Förrätter

Västerbottenpaj, dillkräm, tångkaviar, syrad lök och örtolja

Långbakade småtomater, långlagrad parmesan, balsamico,
basilikaemulsion, picklad rödlök & surdegskrutonger

Sojagravad fröyalax med koriandermajonnäs,
chili & ingefärspicklad morot, rostad sesamvinägrett med lime
samt wasabicrunch

Skaldjursröra med räkor & kräftor på potatisbotten serveras med
stenbitsrom, rödlök, dill, friterad kapris & citron

Örtstekt vårlamm med rotsellerikräm, chilipicklat äpple,
rostade pistagenötter & pecorino

Grön sparris med nässelpesto på frön, citronemulsion,
rostad lagrad ost, riven gravad äggula & örtkrutonger

Varmrätter

Berbererostad blomkål med ragu på puylinser & bakad purjolök, brynt smör,
ramslöksemulsion, semitorkade tomater & pangrattato

Gårdsmärkt svensk kyckling,
potatisbakelse smaksatt med tomat & mozzarella,
balsamicosky, basilikakräm, ruccola & hyvlad parmesan

Halstrad Fröyalax serveras med färskpotatis, sockerärtor, spenat & rädisa,
hollandaisedipp med stenbitsrom samt dillsallad

Pocherad lättrimmad MSC-märkt torskrygg, potatispuré, gräslök,
Sandefjordsås smaksatt med citron,
handskalade räkor och friterad kapris

Grillad tournedos med grön sparris, ramslöksemulsion,
rödvinssås, picklad lök, örter och potatiskaka

Desserter

Fläderpannacotta, rårörda hallon smaksatta med basilika
toppad med rostad vit choklad

Citron & marängpaj
Lemon curd på digestivebotten toppad med italiensk maräng

Vispad jordgubbscheesecake varvad med kaksmulor,
bärcoulis & jordgubbsmaräng

Limemousse med rostad mandelkaka & blåbärskompott

Vår sommarmeny serveras under april – september