Vår sommarmeny är en härlig samling av rätter som fångar smakerna och färgerna av säsongen. Utforska vår meny som passar perfekt för varma dagar!
Förrätter
Västerbottenpaj, dillkräm, tångkaviar, syrad lök och örtolja
Långbakade småtomater, långlagrad parmesan, balsamico,
basilikaemulsion, picklad rödlök & surdegskrutonger
Sojagravad fröyalax med koriandermajonnäs,
chili & ingefärspicklad morot, rostad sesamvinägrett med lime
samt wasabicrunch
Skaldjursröra med räkor & kräftor på potatisbotten serveras med
stenbitsrom, rödlök, dill, friterad kapris & citron
Örtstekt vårlamm med rotsellerikräm, chilipicklat äpple,
rostade pistagenötter & pecorino
Grön sparris med nässelpesto på frön, citronemulsion,
rostad lagrad ost, riven gravad äggula & örtkrutonger
Varmrätter
Berbererostad blomkål med ragu på puylinser & bakad purjolök, brynt smör,
ramslöksemulsion, semitorkade tomater & pangrattato
Gårdsmärkt svensk kyckling,
potatisbakelse smaksatt med tomat & mozzarella,
balsamicosky, basilikakräm, ruccola & hyvlad parmesan
Halstrad Fröyalax serveras med färskpotatis, sockerärtor, spenat & rädisa,
hollandaisedipp med stenbitsrom samt dillsallad
Pocherad lättrimmad MSC-märkt torskrygg, potatispuré, gräslök,
Sandefjordsås smaksatt med citron,
handskalade räkor och friterad kapris
Grillad tournedos med grön sparris, ramslöksemulsion,
rödvinssås, picklad lök, örter och potatiskaka
Desserter
Fläderpannacotta, rårörda hallon smaksatta med basilika
toppad med rostad vit choklad
Citron & marängpaj
Lemon curd på digestivebotten toppad med italiensk maräng
Vispad jordgubbscheesecake varvad med kaksmulor,
bärcoulis & jordgubbsmaräng
Limemousse med rostad mandelkaka & blåbärskompott
Vår sommarmeny serveras under april – september