Vår sommarmeny är en härlig samling av rätter som fångar smakerna och färgerna av säsongen. Utforska vår meny som passar perfekt för varma dagar!
Förrätter
Vit sparris med körvelmajonnäs, brynt smörpulver,
citronpicklad rädisa & rostad mandel
Långbakade småtomater med herrgårdsost lagrad 32 månader,
basilikaemulsion, picklad rödlök & surdegskrutonger.
Sojagravad fröyalax med koriandermajonnäs,
chili & ingefärspicklad morot, rostad sesamvinägrett med lime
samt wasabicrunch
Skaldjursröra med räkor & kräftor serveras med surdegskrutong,
stenbitsrom, rödlök, dill och citron
Örtstekt vårlamm med rotsellerikräm, chilipicklat äpple,
rostade pistagenötter & pecorino
Varmrätter
Zucchini & potatisbakelse med nötcrunch,
ljummen smörbönshummus med citron, rostad tomatvinägrett,
grön sparris, flagad parmesan & friterade belugalinser
Gårdsmärkt svensk kyckling serveras med blomkålspuré smaksatt
med dragon, säsongens primörer, kycklingsky
smaksatt med grillad citron samt gräslöksaioli
Halstrad Fröyalax serveras med krossad färskpotatis,
hollandaisedipp smaksatt med brynt smör,
sockerärtssallad & dill
Smörbakad torskrygg med dillrostad Amandinepotatis,
cidersmörsås, forellrom, skuren gräslök samt
fänkålscrudité med rädisa
Grillad tournedos med grön sparris, ramslöksemulsion, långbakade
småtomater, rödvinssås och örtrostad potatis
Desserter
Vispad flädercheesecake, hallon & basiliacoulis,
smörrostad digestive & hallonkrisp
Sockerbakad rabarber med rosépeppar, vaniljmousse,
kardemummasmulor och hallon
Myntamarinerade jordgubbar med Philadelphiakräm
och rostad mandel
Citronmousse med rostad mandelkaka & blåbärskompott
Vår sommarmeny serveras under april – september